Scharrelslager De Vleespot

Wie van lekker eten en van scharrelvlees houdt is bij ons aan het juiste adres! Al snel na de oprichting in 1983 zijn wij ons gaan specialiseren in erkend scharrelvlees. Al ons vers vlees is afkomstig van Nederlandse dieren zodat U gegarandeerd bent van de beste kwaliteit en versheid die U van ons en een scharrelproduct gewend bent.

Ambachtelijk scharrelvlees


Samengevat zij er 3 basiseisen waaraan scharrelvlees moet voldoen: Het welzijn van de dieren staat voorop! Zij hebben ruimte genoeg om binnen en buiten te kunnen leven. Jonge dieren wordenniet bij hun moeder weggehaald en alle eventuele ingrepen gebeuren verdoofd. De veiligheid van het vlees wordt gegarandeerd. Het is verboden om antibiotica of groeibevorderaars aan het voer toe te voegen, daarnaast bevat het vlees Omega 3 en 6 wat uw gezondheid kan verbeteren. Het vlees is van hoogstaande kwaliteit en dus lekker. Het vlees is steviger en malser omdat de dieren meer tijd en ruimte krijgen om te groeien.

Scharrevlees bezorg service


Na jarenlang ervaring in het uitoefenen van ambachtelijk vakmanschap in onze slagerij in Haarlem, nu ook de mogelijkheid om ons vlees online te bestellen. Wij beschikken over een bezorgservice voor de regio Hoofddorp en Nieuw-Vennep.
Bestellingen voor 10 uur besteld worden dezelfde dag bezorgd.(18.00-19.30) bestellingen na 10 uur worden de volgende (werk)dag bezorgd. Wij bezorgen niet op maandag en dinsdag

Openingstijden

maandag8:00 — 17:00
dinsdag8:00 — 17:00
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondag10:00 — 18:00

Website

scharrelslagerijdevleespot.nl

 

Contactgegevens

Rijksstraatweg 537
2025 DE Haarlem
Tel/Fax 023 538 33 30