BMate computers

Steeds vaker komt het voor dat mensen een computer kopen met een specifieke bedoeling. En vaak komen mensen daarmee een probleem tegen. Welke pc is goed ? Welke videokaart moet erin? Dan bent u bij Bmate in goede handen. En we doen nog veel meer!

Websites

Websites kunnen tegenwoordig gebruik maken van enorm veel technieken en applicaties. Ons doel is dan ook veel kennis op te doen met deze technieken of applicaties. Bedrijfsprocessen, facturen, databases zo gek niet te bedenken maar het is mogelijk bij Bmate.

Systemen

Steeds vaker komt het voor dat mensen een computer kopen met een specifieke bedoeling. En vaak komen mensen daarmee een probleem tegen. Welke pc is goed? Welke videokaart moet erin? Dan bent u bij Bmate in goede handen. U mag bij ons zeggen wat de wensen zijn en waarvoor u het gaat gebruiken en hoe vaak. Daarna doen wij de samenstelling van de onderdelen en software en installeren wij het zodat u alleen nog maar de stekker in het stopcontact hoeft te steken. En in sommige gevallen kunnen wij het bij u thuis ook installeren.

E-mail

Ook bieden wij de service van een online mailing pakket. Tegenwoordig willen mensen niet zomaar een e-mail adres maar in tactisch opzicht willen mensen een e-mail adres dat pakkend is en makkelijk te onthouden, of gewoon een meer persoonlijk e-mail adres. Wij bieden u en uw bedrijf het ideale e-mail pakket waarmee u uw eigen e-mail adressen kunt aanmaken zoveel u wilt en met welke tekst dan ook.

Hosting

Dit is een service waar wij als Bmate zijnde naar toe willen werken. Mensen willen graag internet. En ja er zijn vele providers. Maar wij bieden u net een stapje meer, wij geven u directe service; dit wil zeggen is er een probleem of error op de service dan is het binnen 24 uur hersteld.

Winkel

Ook heeft Bmate een winkel. Deze winkel is al 20 jaar een baken in Haarlem-Noord, heeft een scherp geprijsd assortiment, en bovenal doet het niet onder tegenover de tegenhangers. Voor meer informatie kijkt u op www.bmate.nl

previous arrownext arrow
Slider

Openingstijden

Maandag 13:00 tot 18:00
Dinsdag 09:30 tot 18:00
Woensdag 09:30 tot 18:00
Donderdag 09:30 tot 18:00
Vrijdag 09:30 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:00
Zondag gesloten

 

Website

bmate.nl

 

Contactgegevens

Rijksstraatweg 537
2025 DE Haarlem
Tel/Fax 023 538 33 30