Herstelwerkzaamheden parkeergarage

De voorbereidingen voor de herstelwerkzaamheden van de parkeergarage in Winkelcentrum Marsmanplein zijn van start gegaan. Via deze nieuwspagina zullen wij u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. U vindt hier actuele informatie over onder andere de planning, de werkzaamheden en wat u als bewoner, bezoeker zult merken. Mocht u na het raadplegen van deze website nog vragen of suggesties hebben, dan vernemen we dat uiteraard graag. U kunt contact met ons opnemen via info@fanwork-events.nl

Als gevolg van de het instorten van de parkeergarage bij het vliegveld van Eindhoven in 2017 zijn er diverse onderzoeken verricht naar vloerconstructies. Nadat in de afgelopen jaren diverse oplossingsrichtingen zijn beoordeeld kunnen wij u eindelijk melden dat de juiste oplossing voor het herstellen en verzwaren is gevonden.
Hieronder geven wij weer een periodieke update van de bouwwerkzaamheden aan de hand van de huidige inzichten en uiteraard afhankelijk van o.a. weersinvloeden/onverhoopte calamiteiten.
 InterboorMidsland zal de komende weken, in fases, chemische ankers aanbrengen in de betonconstructie. Vooraf zullen er gaten worden geboord in de constructie waar deze ankers in worden aangebracht. Door middel van speciale lijm worden deze ankers vastgezet. De werkzaamheden zullen enkele weken duren. Met een feestelijke heropening in november zullen de werkzaamheden worden afgerond.

Update 16-09-2020
De herstelwerkzaamheden van de parkeergarage lopen goed en op schema. De parkeerplaatsen ter hoogte van de ingang van de Albert Heijn zijn weer vrijgegeven. De overige delen volgen de komende weken.
 In november verwachten we de werkzaamheden af te kunnen ronden.

Tijdens de werkzaamheden zal de parkeergarage geopend blijven!

In verband met de huidige maatregelen zullen er – zodra de herstelwerkzaamheden zijn afgerond in november – geen openingsactiviteiten plaatsvinden. Winkelcentrum Marsmanplein hoopt dit op een later/ gepast moment alsnog feestelijk in te kunnen vullen. 

Interboor Midsland, de aannemer, heeft meegedaan aan het programma How it’s done van RTL Z op 4 januari 2020. In dit filmpje worden de werkzaamheden een stuk duidelijker https://www.linkedin.com/posts/onno-dikkerboom-61258911_breedplaatvloeren-activity-6619917786204426240-pfPS

Archief berichten

Werkzaamheden parkeergarage

Update werkzaamheden parkeergarage Marsmanplein: Maandag 1 februari wordt er gestart met het...

Coronamaatregelen

Winkelen zonder afspraak    Winkelen zonder afspraak mag weer! Vanaf 28 april is winkelen...