Haarlem noord, 1 november 2021 – Yes, de parkeergarage is weer 100% open en hier zijn wij heel erg blij mee! Na de officiële heropening op 17 en 18 september, wat een groot feest was, wilde wij toch nog iets extra’s doen om de klanten te bedanken voor hun geduld. Hiervoor is de goed gevulde tassenactie bedacht. Door middel van een online winactie konden mensen zichzelf, of iemand anders opgeven voor zo’n heerlijke tas. Het bereik van deze winactie was reusachtig en er hebben meer dan 400 mensen aan deelgenomen. 
Afgelopen zaterdag konden de 50 prijswinnaars de tassen op komen halen in de vernieuwde parkeergarage van het Marsmanplein en werden deze tassen door twee gezellige jongemannen uitgedeeld. Deze tassen waren gevuld met heerlijk producten of leuke acties van wel 18 winkeliers. Dit was dus een goed gevulde tas!
Deze jute biologische tas met het logo van het Marsmanplein erop was op zichzelf ook al een cadeautjes om te krijgen! Deze tassen zijn de rest van de zaterdag uitgedeeld aan de winkelende bezoeker. Vind jij die tas nou ook zo vet? Hou de social media in de gaten, want er zijn er nog een paar over.