Artisklas Haarlem Snertloop Marsmanplein

Update 26 januari

Kort verslag Snertloop Marsmanplein Haarlem-Noord

De Snertloop was ondanks het gure en natte weer op zaterdag 14 januari een groot succes. Er waren veel wandelaars, die zich van tevoren hadden ingeschreven en op de dag zelf schreven er ook nog veel ‘die hard’ wandelaars in. De wandelaars en winkeliersvereniging Marsmanplein vinden het smaken naar meer! Want wat gebeurt er als het zonnetje schijnt? De eerste kilometers van de eerste MarsmanMars à la de Snertloop zijn in elk geval gelopen. Waarvoor dank aan alle wandelaars en de organisatie! Ook de lokale media willen wij graag bedanken voor het oppikken van het nieuws, dat er in Haarlem-Noord een wandeltocht plaats zou vinden. De helft van de opbrengst van het inschrijfgeld gaat naar Stichting Artisklas. Zij en vooral de dieren zijn hier heel blij mee. Applaus voor jullie allemaal!

De lekkere warme snert viel erg in de smaak en DJ John Castenmiller maakte het plein gezellig met zijn muziek. Bruno zorgde voor de uitreiking van de medailles en met deze mascotte van het Marsmanplein is het natuurlijk altijd feest!

Snertloop Marsmanplein Haarlem-Noord

 

Snertloop op zaterdag 14 januari, start tussen 13 en 15 uur

De Snertloop op zaterdag 14 januari is een wandeltocht van 3 en 8 kilometer door Haarlem-Noord met start en finish op het Marsmanplein en een bezoek aan Artisklas op de route. Je kunt starten tussen 13.00 en 15.00 uur en finishen tot 17.00 uur. 

De Snertloop wordt een gezellig winterevenement met op het Marsmanplein vuurkorven en er is snert voor de deelnemers. Wandelaars krijgen onderweg lekkere winterse versnaperingen. Met de Snertloop wil het bestuur van winkeliersvereniging Marsmanplein de bewoners en bezoekers van het winkelgebied graag stimuleren om een gezonde(re) leefstijl te hebben en het idee van een wandeltocht sluit hier mooi bij aan. Bovendien steun je met jouw deelname een goed doel, namelijk de kleinste dierentuin van Nederland Artisklas! Deze dierentuin ligt ook op de route.

De routes

MarsmanMars 3km MarsmanMars 8km

 

Maak met jouw foto kans op een extra prijs!

Bruno deelt de medailles uit en ga JIJ met jouw medaille met Bruno op de foto en deel je die foto dezelfde dag nog op jouw Facebook en/of Instagram kanaal met de hashtags (#) : #snertloopmarsmanplein en #jewinkeltfijnophetmarsmanplein, dan maak jij kans op een extra prijs! Woensdag 18 januari worden de winnaars bekend gemaakt. Donderdag 19 januari kunnen de winnaars hun prijzen komen ophalen.

Inschrijven

Schrijf je je vooraf in, dan betaal je € 2,-., doe je het op de dag zelf dan zijn de kosten € 3,-.. VOORAF INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK.

Goed doel

Van iedere inschrijving gaat € 1,- naar Stichting Artisklas Haarlem

Stichting Artisklas Haarlem ligt in Haarlem-Noord en is de kleinste officiële  dierentuin van Nederland.
In deze dierentuin leven verschillende reptielen, amfibieën, vissen, vogels en zoogdieren en wordt onderhouden door vrijwilligers.
Met beide routes lopen wij langs stichting Artisklas Haarlem en de helft van het inschrijfgeld doneren wij aan de kleinste dierentuin van Nederland.
Daarnaast kun je bij je inschrijving nog een vrijwillige bijdrage doen om Stichting Artisklas extra te ondersteunen.

De komende maanden plaatsen wij steeds meer informatie over de Snertloop op de socials en in de winkels en horecagelegenheden van Winkeliersvereniging Marsmanplein, dus houd ons in de gaten!